Advertisement

Bartın Sel Felaketi 1998 / Tunc Bartin Halkini Sel Korkusundan Kurtardik Manset Gazetesi Bartin Haberleri Bartin Haber Kaynagi - Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor.

Bartın Sel Felaketi 1998 / Tunc Bartin Halkini Sel Korkusundan Kurtardik Manset Gazetesi Bartin Haberleri Bartin Haber Kaynagi - Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor.. Ekonomik olarak ise 1998 yýlý sel felaketinin orman yollarý ve orman transportu açýlarýndan maliyetleri analiz edilmiþtir. Bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 16 yıl geçmiş. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız büyük bir sel felaketi yaşamıştı.

Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası çok sayıda işyeri ve otomobiller sular altında kalırken, çok sayıda araç ise denize sürüklendi. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Ve maalesef bir türlü son. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Devrek Seli 1998 Youtube
Devrek Seli 1998 Youtube from i.ytimg.com
Bugün 1998 sel felaketinin 22. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'da bartın i̇l merkezimiz, i̇lçe, belde ve köylerimizde 39 adet taşkın koruma tesisi inşa ederek; Potbaşı mevkisinde ise bartın`ın, 8 köye bağlantısını sağlayan ırmak üzerindeki köprü suya gömüldü. Bartın'da 1998 yılında yaşanan sel afetinin bugün yıl dönümü. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil.

Acar batý karadeniz bölgesi mayýs 1998 tarihlerinde çok yüksek yaðýþlar almýþtýr.

Bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası sabah saatlerinde meydana gelen sel felaketinin bilançosu ağır oldu. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bartın şehir merkezi ve 49 meskûn mahal ve 3.888 dekar alanı taşkınlardan koruduk. Teknik rapor ve basın bildirisi. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. Acar batý karadeniz bölgesi mayýs 1998 tarihlerinde çok yüksek yaðýþlar almýþtýr. Aradan geçen zaman içerisinde bartın'ı taşkın korkusundan kurtaracak. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı.

Dönemin belediye başkanı rıza yalçınkaya zamanında yaşanan yoğun selden sonra bartın 2016 yılında belediye başkanı cemal akın'ın döneminde de sel felaketi yaşadı. Bu görüntüler felaket filminden değil. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti.

Bartin Da Buyuk Sel Felaketi Manset Gazetesi Bartin Haberleri Bartin Haber Kaynagi
Bartin Da Buyuk Sel Felaketi Manset Gazetesi Bartin Haberleri Bartin Haber Kaynagi from bartinmanset.com
Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası çok sayıda işyeri ve otomobiller sular altında kalırken, çok sayıda araç ise denize sürüklendi. Alınan önlemler bu felaketi önledi. Gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız büyük bir sel felaketi yaşamıştı. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Aradan geçen zaman içerisinde bartın'ı taşkın korkusundan kurtaracak. Bartın'da 1998 yılında yaşanan sel afetinin bugün yıl dönümü. Günlerden beri yağan yağmurun birikmesiyle, bartın ve devrek'ten gelen sel, saltukova'daki filyos irmağının üstünde bulunan köprüyü hedef aldı.

Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı.

Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Bartın'da etkili bir şekilde yağan yağışlar sonrası sabah saatlerinde gerçekleşen sel felaketinin faturası ağır oldu. Bartın'ın hasankadı beldesinde şiddetli yağışla birlikte sel felaketi yaşandı. 1998 devrekte sel ati̇llasoft arşi̇vi̇nden 21 mayıs 1998. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. Bartında sel felaketi yeni görüntüler. Bartında selin ardından hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Bartın şehir merkezi ve 49 meskûn mahal ve 3.888 dekar alanı taşkınlardan koruduk. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 16 yıl geçmiş. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası sabah saatlerinde meydana gelen sel felaketinin bilançosu ağır oldu. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil.

Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasında taşan dereler sele neden oldu. Bu görüntüler felaket filminden değil. Günlerden beri yağan yağmurun birikmesiyle, bartın ve devrek'ten gelen sel, saltukova'daki filyos irmağının üstünde bulunan köprüyü hedef aldı. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. İnşallah 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin tekrarı olmaz` dedi.

Bartin Sel Afetleri Bartin Merkez Sel Afeti
Bartin Sel Afetleri Bartin Merkez Sel Afeti from www.bartin74.net
Bartında sel felaketi yeni görüntüler. Köprü ulaşıma kapatılırken, sürücüler daha uzak olan biz belediye olarak teyakkuz halindeyiz. 21 mayıs 1998 yılında yaşanan büyük sel felaketinden sonra bartın 13 ağustos 2016 tarihinde 2. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı adamı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Beldenin çoğu bölgesinde ulaşım sağlanamazken küçük bir çocuğun sel sularına kapıldığı iddia edildi. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi.

Bartin'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı.

Bu görüntüler felaket filminden değil. Bundan tam 17 yıl önce 21 mayıs 1998 yılında bartın, tarihinin en kötü afetlerinden birini yaşadı. Bartın'da 1998 yılında yaşanan sel afetinin bugün yıl dönümü. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bu yaðýþlar ortalama yaðýþlarýn çok üzerinde ve yýllýk tekerrüre sahiptir. Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası sabah saatlerinde meydana gelen sel felaketinin bilançosu ağır oldu. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Bartında sel felaketi yeni görüntüler. Potbaşı mevkisinde ise bartın`ın, 8 köye bağlantısını sağlayan ırmak üzerindeki köprü suya gömüldü. 22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız.

Posting Komentar

0 Komentar